קיש אספרגוס בייקון
קיש אספרגוס בייקון דורש כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.3$ למנה, תקבלו ארוחה קלה שמגישה 8. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת פרמזן, רצועות בייקון, שמנת חצי-חצי וסוכר. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: קיש בייקון אספרגוס, קיש אספרגוס ובייקון, וקיש בייקון פטריות אספרגוס.
הוראות
מרפדים את קליפת הבצק הלא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 5 דקות; להסיר נייר כסף.
אופים 5 דקות יותר; מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מבשלים אספרגוס בכמות קטנה של מים עד שהוא רך, כ-3-4 דקות; לנקז היטב. מסדרים את הבייקון והאספרגוס בקרום.
בקערה, טורפים ביצים; מוסיפים שמנת, 1/2 כוס גבינה, בצל, סוכר, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 23-25 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת עבור קיש. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.