קיש כרישה, בייקון וגרוייר ללא סרטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם גבינה שוויצרית, מלח כשר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קיש חזיר וגרוייר ללא סרטנים, תרד פטריות & קיש Crustless Gruyere, ו תפוחי אדמה קלויים, בצל מקורמל וקיש Gruyere ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך את השורש של הכרישה, משאיר קצוות שלמים להחזיק את העלים יחד, ואז לחצות לאורכו. יש לשטוף היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל חצץ לכוד בין העלים.
חותכים כל חצי לאורכים 3 אינץ', שמירה על עלים יחד. שים כרישה במחבת גדולה עם מים כדי לכסות 1 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני עד הכרישה הם מכרז, על 6 דקות.
מסננים את המים העודפים, מוסיפים 2 כפות חמאה, ומבשלים על חום בינוני עד הקצוות כרישה הם חום זהוב ומתוק.
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית, עד רק פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מברשת זכוכית 9 אינץ ' או מחבת פשטידת קרמיקה עם 2 כפות חמאה ומפזרים את הפרמזן המגוררת באופן שווה על גבי. שים מחבת על תבנית אפייה.
לטאטא את חצי וחצי, ביצים וחלמונים בכוס מדידה גדולה זכוכית. מתבלים עם 1/2 כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מורחים חצי Gruyere באופן שווה במחבת, להתפורר בייקון על גבי; לחזור עם גבינה נותרת.
מניחים את הכרישות, משחימים את הצד, על הגבינה ושופכים את פודינג מעל הסתימות.
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.