קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קיש כרישה, בייקון וגרוייר ללא סרטנים

קיש כרישה, בייקון וגרוייר ללא סרטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם גבינה שוויצרית, מלח כשר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קיש חזיר וגרוייר ללא סרטנים, תרד פטריות & קיש Crustless Gruyere, ו תפוחי אדמה קלויים, בצל מקורמל וקיש Gruyere ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את השורש של הכרישה, משאיר קצוות שלמים להחזיק את העלים יחד, ואז לחצות לאורכו. יש לשטוף היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל חצץ לכוד בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרישהכרישה
2
חותכים כל חצי לאורכים 3 אינץ', שמירה על עלים יחד. שים כרישה במחבת גדולה עם מים כדי לכסות 1 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני עד הכרישה הם מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את המים העודפים, מוסיפים 2 כפות חמאה, ומבשלים על חום בינוני עד הקצוות כרישה הם חום זהוב ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
כרישהכרישה
4
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית, עד רק פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מברשת זכוכית 9 אינץ ' או מחבת פשטידת קרמיקה עם 2 כפות חמאה ומפזרים את הפרמזן המגוררת באופן שווה על גבי. שים מחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
8
לטאטא את חצי וחצי, ביצים וחלמונים בכוס מדידה גדולה זכוכית. מתבלים עם 1/2 כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
9
מורחים חצי Gruyere באופן שווה במחבת, להתפורר בייקון על גבי; לחזור עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את הכרישות, משחימים את הצד, על הגבינה ושופכים את פודינג מעל הסתימות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
גבינהגבינה
כרישהכרישה
11
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור