קיש עדשים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: קיש עדשים, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את הבצל ושמן זית לצלחת עוגת צלחת עמוקה 9 אינץ'.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד בצל הוא רך.
מניחים את העדשים והמים לסיר, ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -20 דקות, או עד עד עדשים הם מכרז.
מסננים את רוב המים, ואז מניחים את פרחי הברוקולי על גבי העדשים. לכסות ולבשל במשך כ 5 דקות. זה יהיה לייבש את העדשים, ולבשל את הברוקולי.
מעבירים את העדשים, ברוקולי ועגבניות לצלחת העוגה עם הבצל, ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה כל פריט. מערבבים בגבינה בשלב זה אם משתמשים. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח, פלפל, תיבול איטלקי.
יוצקים את החומרים בצלחת העוגה.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז מוצק כאשר הקיש מתנועע. מגניב במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.