קיש פירות ים
קיש פירות ים הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 35 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, גבינה שוויצרית, פלפל קאיין טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קיש פירות ים, קיש פירות ים, ו קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית פאי גדולה או תבנית קיש בקליפת העוגה.
מברישים קליפה בחמאה מומסת.
מפזרים בייקון בתחתית תבנית העוגה.
מקציפים ביצים עם שמנת, מלח, סוכר, אגוז מוסקט, פלפל קאיין ופלפל שחור.
מפזרים את הגבינה המגורדת על הבייקון ואז מפזרים את בשר הסרטנים והשרימפס על הגבינה.
יוצקים את תערובת הביצים על הכל ומסדרים את פרוסות הפטריות על תערובת הביצים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות, מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות עד להתייצבות, כ -25 עד 30 דקות.
מניחים להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר