קיש פירות ים הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 35 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, גבינה שוויצרית, פלפל קאיין טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קיש פירות ים, קיש פירות ים, ו קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים).
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מרפדים תבנית פאי גדולה או תבנית קיש בקליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברישים קליפה בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מפזרים בייקון בתחתית תבנית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מפזרים את הגבינה המגורדת על הבייקון ואז מפזרים את בשר הסרטנים והשרימפס על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
יוצקים את תערובת הביצים על הכל ומסדרים את פרוסות הפטריות על תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות, מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות עד להתייצבות, כ -25 עד 30 דקות.
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר