אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, קישוא וישיסואז עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 181 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם קישואים, חמאה, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קישוא וישיסואז, קישואים ווישיסואז זעפרן עם צדפות, ו ויצ'יסואז.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את החמאה והשמן בסיר גדול, מוסיפים את הכרישה ומקפיצים על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הקישואים, ציר העוף, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות. מצננים מספר דקות ואז מעבדים דרך טחנת מזון המצוידת בדיסק הבינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את השמנת ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מגישים קר או חם, מעוטר בעירית קצוצה ו / או קישואים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט