קישואים ותרד גראטן
קישואים ותרד גראטן נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2293 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם תרד, מלח כשר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קישואים ופומודורי Gratinati (קישואים ועגבניה Gratin), קישואים גראטן, ו קישואים גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
1 גרור את הקישואים. זרוק את הקישואים המגורדים עם כפית מלח כשר.
מניחים את הקישואים המגורדים במסננת גדולה (או מסננת) להציב מעל קערה כדי לתפוס את המים כמו המלח מסייע קישואים לשחרר את הלחות שלה.
בואו לשבת במשך 30 דקות בערך, ואז לסחוט את הלחות עודף הנותרים עם מגבות נייר או מגבת תה נקי.2 להפשיר את התרד, לתת לנקז בעוד הקישואים מתנקזים. לאחר מכן לסחוט את עודף לחות עם מגבות נייר או מגבת תה.3
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים בעדינות עד להשחמה קלה ואת רוב השומן שניתנו, על 10 דקות.4 בעוד הבייקון הוא בישול, לקלף דק לקצוץ את הבצל.
מוסיפים את הבצל לבייקון ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהבצל מתרכך.5 בעוד הבייקון והבצל מתבשלים, להכין את הפטרוזיליה ושום.
מניחים את הפטרוזיליה והשום עם קמצוץ קטן של מלח למעבד מזון ודופק רק כמה פעמים.6 מחממים התנור ל 350°f. 7
מניחים את הקישואים לתוך קערה גדולה. עם כף עץ, מערבבים את הבצל מבושל ובייקון.
מערבבים בתרד, פטרוזיליה ושום.
מערבבים במחצית הפרמזן. טעם, ולהוסיף פלפל שחור ועוד מלח לפי הטעם.
מערבבים את הביצים.8 מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של תבשיל 2 ליטר או צלחת גראטן עם כף שמן זית.
שים את תערובת תרד קישואים לתוך המנה ולארוז אותו.
מפזרים את גבינת הפרמז ' ן הנותרת על גבי טפטוף עם קצת שמן זית.9
אופים בתנור 177° במשך 40-45 דקות, עד העליון משחימים יפה.
מגישים באופן מיידי. מחמם היטב.