קישואים-טיני
קישואים-טיני דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 2 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישואים, קישואים, סאקה לא מסונן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו השיקסה-טיני, שטיח אדום-טיני, ו גובל-טיני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את מי הקישואים: לגרר את הקישואים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ולשים אותו מסננת רשת בסדר על קערה; מפזרים קמצוץ של מלח ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לחץ על הקישואים כדי לחלץ כמה שיותר מים ככל האפשר.
שים את הסירופ הפשוט, מי קישואים, סאקה, וג ' ין בתוך שייקר קוקטייל מלא קרח. לנער היטב זן לתוך 2 כוסות מרטיני צונן. תצוף פרוסת קישואים בכל משקה ותגיש מיד.
שים את הסוכר והמים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני; מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. מגניב ולהעביר מיכל אטום. סירופ יכול להיות מאוחסן במקרר עד 1 חודש.