תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים ממולאים איטלקיים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן זית, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: קישואים ממולאים איטלקיים, נקניק איטלקי ממולא קישואים, ו קישואים ממולאים בנקניק איטלקי.
הוראות
1
חותכים קישואים חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר 1/4-אינץ ' עבה פגזים.
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול, ולהוסיף שמן; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים קישואים קצוצים ובצל; מבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קישואים
בצל
6
מוסיפים שום ועגבניה; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום
עגבנייה
7
הסר מהחום; מערבבים פירורי לחם ונותר 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
8
תערובת ירקות כפית באופן שווה לתוך קונכיות קישואים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קישואים
קונכיות פסטה
9
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד קונכיות קישואים הם מזלג מכרז ומילוי הוא השחמה קלות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.