קישואים ממולאים: קישואים Ripieni עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 789 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שום, עגבניות, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית נסו קישואים ממולאים: קישואים Ripieni, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
2
חתוך את הקישואים וחתוך לחצי לאורכו. באמצעות כף או מלון baller, להסיר את הבשר עושה תעלה במורד המרכז של כל חצי קישואים, משאיר 1/4 אינץ ' מסביב ואת הקצוות סגורים. בערך לקצוץ את בשר קישואים העודף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד מתרכך, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חתיכות קישואים כבש מתפורר ומבשלים עד שה מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את השומן מתערובת הטלה ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הביצים, חצי מעלי המנטה ורוטב העגבניות ומערבבים היטב. מתבלים הן את התערובת והן את סירות הקישואים במלח ופלפל. דחוף את תערובת הטלה לסירות הקישואים וערום אותה גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים בתבנית אפייה חסינת תנור רק גדול מספיק כדי להחזיק את כל הקישואים ומפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד פריך על גבי, ולהסיר.
10
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר ומפזרים עלי נענע שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
11
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.