קישואים מנופחים
קישואים מנופחים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . גשו לסופר וקנו קישואים, פירורי קרקר בצפיפות, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פנקייק מנופח, איש שלג מנופח., ו פנקייק מנופח.
הוראות
מניחים את הקישואים והבצל בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 15 דקות, עד מכרז.
מערבבים ב 2 כפות חמאה, חזרת, מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 1 ליטר.
ממיסים 3 כפות הנותרים חמאה בסיר על חום בינוני, ומערבבים את פירורי קרקר עד חום זהוב.
מערבבים את הביצה לתוך תערובת פירה קישואים. סקופ לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם תערובת פירורי קרקר.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהציפוי פריך.