לחם קודש מתוק
צריך לחם צמחוני? לחם קודש מתוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 747 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, ביצה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו נקניקיות מרגוז צרפתיות-Communion קולינרי, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, להמיס את הדבש במים.
יוצקים את תערובת הדבש לתוך הקמח יחד עם 1/4 כוס חמאה מומסת כדי ליצור בצק דביק. שאר החמאה תשמש לצלחת מאוחר יותר. כאשר הבצק נוקשה מדי כדי לערבב, להפוך אותו על משטח מקומח היטב, ללוש במשך 8 עד 10 דקות, עד חלקה.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ויוצרים כל אחד לסיבוב.
מניחים את הכיכרות על תבנית האפייה המשומנת.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, משפריץ את צמרות הכיכרות עם חמאה כל 15 דקות. לאחר ככרות הלחם אפו את כל 45 הדקות, מברשת את צמרות עם ביצה מוכה, ולהמשיך לאפות עוד 15 דקות, עד כיכרות הם חום זהוב עשיר. כאשר מוכן להשתמש, לחתוך או לשבור לחתיכות קטנות לשרת בכנסייה communion.