קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון

בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון
בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, אטריות ביצה רחבות, סינטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ביף בורגונדי Aka ביף בורגיניון A Lan Ivo, ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), ו בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון).

הוראות

1
מחממים מחבת עמוקה גדולה עם תחתית כבדה ומכסה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בייקון למחבת וחומים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר חתיכות בייקון פריך עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים 1/2 כפות חמאה למחבת ומתיכים לתוך טיפות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים פטריות למחבת ופונים למעייל באופן שווה עם חמאה וטפטופי בייקון. מתבלים את פרוסות הפטרייה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מטגנים פטריות 2 עד 3 דקות ומוסיפים בצל למחבת. המשך בישול בצל ופטריות 2 עד 3 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת להחזיר את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת וממיסים אותה, ואז מוסיפים את הבשר למחבת חמה מאוד וחומים באופן שווה על כל הצדדים, שומרים על תנועת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים קמח כדי להשחים בשר במחבת ומבשלים את הקמח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים יין למחבת לאט תוך ערבוב. כשהיין מגיע לבועה ושפשפת את טפטופי המחבת, מוסיפים את המניה והזר של מרווה טרייה וקרני טימין לסיר. כסה את המחבת. כאשר הנוזל רותח, להפחית את החום בינוני. קוק מכוסה 5 דקות, להסיר את המכסה ולהוסיף פטריות, בצל ובייקון בחזרה לסיר. מבשלים עם הכיסוי עד שהרוטב מתעבה קצת. התאם תיבול ולהסיר זר עשב.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
מרווה טרייהמרווה טרייה
פטריותפטריות
תיבולתיבול
בצלבצל
בייקוןבייקון
רוטברוטב
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
10
לזרוק אטריות ביצים חמות עם חמאה ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
11
מניחים מצע של אטריות בקערה רדודה ושופכים בורגונדי בקר על האטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019