קישואים פריטרים עם מוצרלה טרייה ועגבנייה
קישואים פריטרים עם מוצארלן טרי עגבניות דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קישואים פריטרים עם סלט עשבי תיבול-ו-מוצרלה, תירס מתוק, קישואים ופיצה מוצרלה טרייה, ו כיסוני תירס ועגבניות טריים.
הוראות
מניחים את הקישואים, קמח, סודה לשתייה, גבינת פרמזן, אבקת שום, אורגנו, אזובית, בזיליקום, פלפל שחור, ומלח כשר לקערה גדולה, ומערבבים לערבב ביסודיות. בקערה נפרדת, להכות את הביצים עם חלב חמאה, ומערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת קישואים כדי להפוך את הבלילה.
מחממים את שמן הירקות ושמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהשמן מנצנץ בחום, וכף בעדינות על 1/4 כוס הבלילה קישואים לכל fritter לתוך השמן החם. מטגנים את השחיטים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד; לנקז על מגבות נייר, ולהגדיר את השחיטים בצד כדי לשמור על חם.
כדי לשרת, מניחים פרוסת גבינת מוצרלה ופרוסת עגבניות על גבי כל fritter; מפזרים מלח ים.