קישואים, תפוחי אדמה ומנטה
Courgette, תפוחי אדמה & מנטה פריטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 531 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה, צ'דר, עלי נענע, וביצים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פריטטה תרד וקורט, ביצת ברווז וקורט פריטטה, ו Courgette and goat ' s cheese frittata (and a Swiss Diamond giveaway!).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 6 דקות או עד רק מבושל, ואז לנקז ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה, עמוקה, אטומה לטגן ומטגנים את הקורגטות במשך 4-5 דקות עד הזהב. עצה בתפוחי האדמה ומטגנים במשך 1 דקות עם הקורגטות.
בקערה, להכות יחד את הביצים נענע, ולאחר מכן עונה.
יוצקים לתוך המחבת ומערבבים בקצרה. מבשלים 5 דקות על אש נמוכה. להתפורר מעל הגבינה ולסיים תחת גריל חם במשך 5 דקות, עד הביצים הם רק להגדיר והגבינה הוא השחמה.