קישואים תפוחים
קישואים נפוחים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם בצל, פלפל, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו פנקייק תפוח, איש שלג נפוח, ו פנקייק תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקישואים והבצל בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 15 דקות, עד שהם רכים.
מערבבים פנימה 2 כפות חמאה, חזרת, מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה של 1 ליטר.
ממיסים את יתרת 3 כפות החמאה בסיר על אש בינונית, ומערבבים פנימה את פירורי הקרקר עד להזהבה.
מערבבים את הביצה לתערובת הקישואים המעוכים. גורפים את תבנית האפייה המוכנה, ומעליהם תערובת פירורי הקרקר.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהציפוי פריך.