קישוט עוגת אגוז פריך
אם יש לך סירופ זהב, חמאה, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קציץ אגוזים צמחוני פריך, פרי פריך ודגני אגוזים, ו חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים.
הוראות
אופים את עוגת פירות משמש ושקד (ראה מתכון בצד ימין של זה) או כל 20-23cm אחרים אבל להוציא מהתנור 10 דקות לפני סוף זמן הבישול. הגדל את טמפרטורת התנור למאוורר/גז 200c / 180c
מחממים בעדינות את סירופ הזהב ואת החמאה בסיר.
כאשר הכל נמס ונוזלי, מערבבים שקדים קלויים, שקדים שלמים blanched וקמח רגיל. השתמש כמה כפיות כדי לנקד את התערובת על כל החלק העליון של העוגה, וקופץ בחזרה בתנור במשך 12-15 דקות עד הציפוי הוא זהב יפה. מגניב, ואז להסיר מהפח ולכסות את הצדדים עם סרטים יפים. קל אבק את העוגה עם סוכר הדובדבן כדי לסיים.