קאלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הלחם שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 197 קלוריות. 137 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצה, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון.
הוראות
1
מניחים קמח, סוכר לבן, מלח ושמרים בקערה של מערבל מעמד. בקערה מקציפים יחד ביצה, חמאה מומסת, חלב חם ותמצית וניל; יוצקים לתערובת הקמח. בעזרת חיבור וו בצק מערבבים על נמוך עד שהקמח נרטב ונוצר בצק, ואז מגבירים את המהירות לבינונית, וממשיכים ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)