קליעי בטטה צלויים עם שמן שום ומרווה מטוגנת
קליעי בטטה צלויים עם שמן שום ומרווה מטוגנת עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו קליעי בטטה צלויים עם ממרח אבוקדו ובייקון, גבינה מטוגנת פולנטה w / פאן קלוי כרוב ניצנים בלסמי + שמן מרווה שום קלוי, ו מרק בטטה קרמי עם מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור 232° עם מתלה בשליש העליון.
שום פירה עם שמן 3/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה. לזרוק תפוחי אדמה מתוקים עם שמן שום בקערה גדולה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה 15 על 10 אינץ'.
אופים עד זהב טלאים מבושל דרך, 20 עד 30 דקות.
מחממים שמן במחבת כבדה קטנה על חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים עלי מרווה ב 2 קבוצות, ערבוב, עד פריך, 30 שניות עד 1 דקה לכל אצווה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מגישים בטטות עם עלי מרווה מפוזרים למעלה.
* בטטות ניתן לחתוך ולזרוק עם שמן שום 4 שעות קדימה ומקורר בשקית איטום. * עלי מרווה ניתן לטגן 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.