קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך
המתכון תירס-קליפה עטוף הליבוט בגריל עם תירס חרוך Salsan מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 238 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, ליים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו טאקו שרימפס בגריל עם סלסה תירס חרוך, כריך לובסטר צלוי עם תירס חרוך וסלסה אבוקדו, ו עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, 2 כפות של מיץ לימון, מלח נמדד, ופלפל לטעום בקערה גדולה. מערבבים לשלב; להפריש.גזע דק קוצצים 1 של jalapeños; להפריש.לקצץ את המשי ואת הקצוות הזעירים של הקליפות, רק עד קצה האוזניים. חותכים את קצות הגבעול של התירס כך הקליפות בקלות לבוא מן האוזניים מבלי לקרוע. להפריש 16 רחב, קליפות untorn (לפחות 3 1/2 אינץ ' ארוך) ולהשליך את הקליפות שנותרו. יש לשטוף את הקליפות במים קרים ולנער את העודף; להפריש.
חותכים את הליבוט לחצי אופקית.
חותכים כל חצי לרוחב ל 4 אפילו חתיכות מלבניות. לשפשף את חתיכות דגים בכל רחבי עם שמן זית ואת העונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מניחים 8 של קליפות תירס על משטח עבודה.
מניחים חתיכת דגים לאורך מרכז כל קליפה, לוודא את הקליפה הוא מסתלסל סביב הדגים.באופן שווה לחלק את כל jalapeño קצוץ דק וחצי כוסברה על צמרות חתיכות הדגים.
מפזרים כל פיסת דגים עם 1/2 כפית של הנותרים 4 כפיות מיץ לימון.מכסים כל חתיכה של דגים עם קליפה שנייה מסתלסל סביב הקליפה הראשונה, מוודא הקצה הרחב של קליפה העליונה מכסה את הקצה הצר של הקליפה התחתונה והדגים הוא עטוף לחלוטין. (החבילות לא יהיו סגורות בחוזקה.)
מניחים את חבילות הדגים cilantro-jalapeño בצד על תבנית אפייה או צלחת גדולה ומקררים.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).
מניחים את אוזני התירס על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מסובבים את התירס רבע סיבוב כל 2 1/2 דקות, עד שבחוץ חרוך באופן שווה והתירס הוא מכרז, על 10 דקות בסך הכל. בינתיים, מניחים את 2 jalapeños הנותרים על הגריל ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד שלפוחיות חרוך כתמים, על 5 עד 7 דקות בסך הכל.כאשר התירס jalapeños מוכנים, להעביר הן ללוח חיתוך. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לחתוך את גרעינים תירס את הקורים ולהוסיף את הגרעינים לתערובת מיץ בצל–סיד שמורות. גזע jalapeños, דק קוצצים, ומוסיפים לתערובת מיץ בצל סיד.
מוסיפים את החצי הנותר של הכוסברה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.
מניחים את הדג עטוף תירס-קליפה על הצד כוסברה-jalapeño הגריל למטה. מכסים את הגריל ומבשלים 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את החבילות, לכסות את הגריל, ומבשלים עד הדג הוא פשוט אטום, כ 2 דקות יותר.
הסר למנה platter.To מגישים, בזהירות להסיר את קליפות התירס העליון מן הדג. למעלה עם סלסה תירס ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.