קליפות תפוחי אדמה אפויות מקסיקניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה אפויים מקסיקניים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 95 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, כוסברה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו קליפות בטטה מקסיקניות, קליפות בטטות מקסיקניות בריאות, ו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; לדקור כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה נעשים.
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
מוסיפים פלפל אדום ובצל ירוק; מטגנים 3 דקות או עד למכרז. מערבבים תירס, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום, ולתת מגניב. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה טחון. תניח בצד.
אפשר לתפוחי אדמה להתקרר לגעת.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב על 1/8 אינץ ' עבה פגזים.
חותכים כל פגז במחצית לאורכו. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
מניחים קונכיות, צד העור למטה, על תבנית אפייה ungreased; ריסוס קליפות קלות עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד פריך. תערובת תירס כפית באופן שווה לתוך פגזים; מפזרים באופן שווה עם גבינה. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.