קליפת מרנג מוקה
קליפת מרנג מוקה היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 119 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 253 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, אבקת אספרסו מיידית, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו קליפת מרנג מוקה, קליפת מרנג מוקה, ו קליפת שוקולד פטל-מוקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת עם מחצלת אפייה מסיליקון או נייר אפייה.
מכניסים 1/4 כוס שקדים מולבנים ו -1 כפית סוכר למעבד מזון ודופקים עד שהוא דומה לקמח תירס; מילואים. קוצצים דק את יתרת השקדים.
במיקסר מעמד עם חיבור הקצף מקציפים חלבונים ומלח עד שנוצרו פסגות רכות מאוד. בקערה קטנה מערבבים יחד את יתרת 1/4 כוס הסוכר ואבקת האספרסו. כשהמיקסר פועל על נמוך, מוסיפים לאט את הסוכר ואבקת האספרסו, 1 כף בכל פעם, מצליפים רק לשלב השיא הנוקשה, (אל תקציפו יתר על המידה). מקפלים בעדינות את קמח השקדים השמור.
בעזרת מרית אופסט גדולה מורחים את בלילת המרנג על תבנית האפייה המרופדת בשכבה אחידה בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מפזרים את השקדים הקצוצים דק שבבי שוקולד באופן שווה על פני השטח של מרנג ואופים במשך שעה 1. מכבים את התנור, משאירים את המרנג בתנור להתייבש עוד יותר מגניב במשך שעה 1 נוספת.
הערה: אם המרנג נעשה לעיס, החזירו אותו לתנור של 200 מעלות צלזיוס למשך כ-30 דקות, כבו את התנור והניחו להתייבש בתוך התנור בזמן שהוא מתקרר.
להגשה שוברים את המרנג לחתיכות. שאריות מרנגים ניתן לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר במקום קריר ויבש עד 3 ימים.