קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

קליפת מרנג מוקה

קליפת מרנג מוקה
קליפת מרנג מוקה היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 119 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 253 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, אבקת אספרסו מיידית, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו קליפת מרנג מוקה, קליפת מרנג מוקה, ו קליפת שוקולד פטל-מוקה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת עם מחצלת אפייה מסיליקון או נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מכניסים 1/4 כוס שקדים מולבנים ו -1 כפית סוכר למעבד מזון ודופקים עד שהוא דומה לקמח תירס; מילואים. קוצצים דק את יתרת השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים Blanchedשקדים Blanched
קמח תירסקמח תירס
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
במיקסר מעמד עם חיבור הקצף מקציפים חלבונים ומלח עד שנוצרו פסגות רכות מאוד. בקערה קטנה מערבבים יחד את יתרת 1/4 כוס הסוכר ואבקת האספרסו. כשהמיקסר פועל על נמוך, מוסיפים לאט את הסוכר ואבקת האספרסו, 1 כף בכל פעם, מצליפים רק לשלב השיא הנוקשה, (אל תקציפו יתר על המידה). מקפלים בעדינות את קמח השקדים השמור.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קמח שקדיםקמח שקדים
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
5
בעזרת מרית אופסט גדולה מורחים את בלילת המרנג על תבנית האפייה המרופדת בשכבה אחידה בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים את השקדים הקצוצים דק שבבי שוקולד באופן שווה על פני השטח של מרנג ואופים במשך שעה 1. מכבים את התנור, משאירים את המרנג בתנור להתייבש עוד יותר מגניב במשך שעה 1 נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הערה: אם המרנג נעשה לעיס, החזירו אותו לתנור של 200 מעלות צלזיוס למשך כ-30 דקות, כבו את התנור והניחו להתייבש בתוך התנור בזמן שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להגשה שוברים את המרנג לחתיכות. שאריות מרנגים ניתן לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר במקום קריר ויבש עד 3 ימים.