קליפת תפוז מסוכרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קליפת תפוז מסוכרת. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, סוכר, קיצור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, סנגריה תה שחור קליפת תפוז, ו לחמניות קליפת תפוז מסוכרות.
הוראות
עם סכין, להבקיע את הקליפה מכל תפוז לרבעים. עם אצבעות, להסיר את הקליפה ואת החריר הלבן מחובר.
מניחים לקלף בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. רתיחה, חשיפה, במשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר אחר, לשלב 1 כוס סוכר, מים ומלח. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהסוכר מומס.
מסננים לקלף ולהוסיף סירופ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, חשוף, במשך 50-60 דקות או עד סירופ הוא כמעט כל נספג, ערבוב מדי פעם. (צפה בזהירות כדי למנוע חריכה.)
קליפת תפוז מגניב בשכבה אחת על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף במשך 1 שעה.
תחתוך ל-1/8. ל-1/4. רצועות.
מפזרים סוכר שנותר על 15 in ungreased. אקס-10-אין. אקס-1-אין. פאן.
מפזרים רצועות על סוכר; לזרוק מעיל.
תן לעמוד במשך 8 שעות או לילה, משליך מדי פעם.
אם תרצה, להמיס שוקולד צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד חלקה. לטבול קצה אחד של כל רצועת כתום לתוך שוקולד; לאפשר עודף לטפטף.
בואו לעמוד על נייר שעווה עד שנקבע. לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.