קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

קלמרי בגריל עם ארוגולה

קלמרי בגריל עם ארוגולה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו primal hor d ' oeuvre? קלמרי בגריל עם ארוגולה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 434 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה, שן שום, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, קלמרי בגריל, ו קלמרי צלוי במרינדה.

הוראות

1
הכן גריל לבישול. אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
יש לשטוף דיונון תחת מים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. אם דיונונים גדולים, חצאי זרועות אורך וחותכים ארוכים יותר, אם מחוברים, לרוחב לחתיכות 2 אינץ'. משוך את הדשים מגופי דיונון, אם מצורף, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חותכים כל גוף דיונון לאורך לאורך " תפר " ולפתוח שטוח. סקוויד גדול ציון, כולל דשים, לאורכו עם סכין חדה, מה שהופך חתכים קרובים זה לזה (כ 1/8 אינץ ' בנפרד כמו רכסים על rigatoni) ולהיות זהיר לא לחתוך דרך דיונון, ולאחר מכן חציית גופי דיונון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
לסחוט מספיק מיץ מ 2 לימונים למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
חותכים הנותרים לימון שלם לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
לטאטא יחד מיץ לימון, שמן, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל עד בשילוב היטב ולהעביר 1/4 כוס רוטב לקערה רדודה גדולה, שמירה על שארית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים דיונון להתלבש בקערה רדודה, משליכים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים פעם אחת, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
חוט 2 שיפודים דרך כל גוף דיונון, ליד צדדים מנוגדים של הגוף (כדי לשמור על דיונון שטוח במהלך צלייה). חוט את כל הדשים על שיפודים 1 או 2. חוט כל זרועות חצייה (דרך החלק העבה ביותר) על שיפודים, ללא צפיפות, לתת זרועות להשתלשל. תשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
כאשר האש חמה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות), דיונון גריל על מתלה גריל משומן קל, חשוף, מפנה פעם אחת, עד שהם פשוט להפוך אטום, 1 עד 1 1/2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
העברה ללוח חיתוך ולהסיר שיפודים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
חותכים גופי דיונון לאורך לרצועות בעובי 1 1/2 אינץ'. חצאי רצועות לרוחב אם משתמשים דיונון גדול.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
12
לזרוק דיונון עם 3 כפות שמורות רוטב ומלח ופלפל לטעום בקערה נקייה. לזרוק ארוגולה בקערה אחרת עם רק מספיק של ההלבשה הנותרים מעיל, ואז העונה עם מלח ופלפל. מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות העליון עם דיונון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון