קלמרי בגריל עם ארוגולה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו primal hor d ' oeuvre? קלמרי בגריל עם ארוגולה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 434 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה, שן שום, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, קלמרי בגריל, ו קלמרי צלוי במרינדה.
הוראות
הכן גריל לבישול. אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל.
יש לשטוף דיונון תחת מים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. אם דיונונים גדולים, חצאי זרועות אורך וחותכים ארוכים יותר, אם מחוברים, לרוחב לחתיכות 2 אינץ'. משוך את הדשים מגופי דיונון, אם מצורף, ושמורה.
חותכים כל גוף דיונון לאורך לאורך " תפר " ולפתוח שטוח. סקוויד גדול ציון, כולל דשים, לאורכו עם סכין חדה, מה שהופך חתכים קרובים זה לזה (כ 1/8 אינץ ' בנפרד כמו רכסים על rigatoni) ולהיות זהיר לא לחתוך דרך דיונון, ולאחר מכן חציית גופי דיונון.
לסחוט מספיק מיץ מ 2 לימונים למדוד 1/4 כוס.
חותכים הנותרים לימון שלם לתוך טריזים.
לטאטא יחד מיץ לימון, שמן, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל עד בשילוב היטב ולהעביר 1/4 כוס רוטב לקערה רדודה גדולה, שמירה על שארית.
מוסיפים דיונון להתלבש בקערה רדודה, משליכים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים פעם אחת, 10 דקות.
חוט 2 שיפודים דרך כל גוף דיונון, ליד צדדים מנוגדים של הגוף (כדי לשמור על דיונון שטוח במהלך צלייה). חוט את כל הדשים על שיפודים 1 או 2. חוט כל זרועות חצייה (דרך החלק העבה ביותר) על שיפודים, ללא צפיפות, לתת זרועות להשתלשל. תשליך את המרינדה.
כאשר האש חמה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות), דיונון גריל על מתלה גריל משומן קל, חשוף, מפנה פעם אחת, עד שהם פשוט להפוך אטום, 1 עד 1 1/2 דקות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך ולהסיר שיפודים.
חותכים גופי דיונון לאורך לרצועות בעובי 1 1/2 אינץ'. חצאי רצועות לרוחב אם משתמשים דיונון גדול.
לזרוק דיונון עם 3 כפות שמורות רוטב ומלח ופלפל לטעום בקערה נקייה. לזרוק ארוגולה בקערה אחרת עם רק מספיק של ההלבשה הנותרים מעיל, ואז העונה עם מלח ופלפל. מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות העליון עם דיונון.