קלצונה עוף באפלו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את Buffalo Chicken Calzones. בבמנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות , 63 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם סלרי, רוטב פיצה, קרום פיצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 52% . מתכונים דומים: קלצונה עוף באפלו , קלצונה של עוף באפלו {תוצרת בית} ומיני קלצונה של עוף באפלו .
הוראות
בקערה קטנה, משלבים רוטב פיצה ו-2 כפיות רוטב פלפל חריף; לְהַפְרִישׁ. במחבת גדולה, מבשלים עוף וסלרי על אש בינונית בחמאה במשך 3-5 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד; לנקז במידת הצורך. מערבבים תיבול קייג'ון ורוטב פלפל חריף שנותר; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם מתחממים.
פורסים בצק פיצה; מחלקים כל מנה לשניים. על משטח מקומח, מגלגלים כל אחד ל-8 אינץ'. מעגל.
מורחים את תערובת רוטב הפיצה על מחצית מכל עיגול עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות. מעל תערובת עוף וגבינות. מקפלים את הבצק על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
מפזרים ניירות אפייה משומנים בקמח תירס.
מניחים קלצונה על קמח תירס.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.