קמחי
קימצ'י נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שום, רוטב דגים, צנון דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי), מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כרוב נאפה לשניים, להסיר את הליבה ולפרוס את הכרוב לרצועות רחבות 1 אינץ'.
משרים את הכרוב במים קרים במשך 10 דקות.
מניחים שכבת כרוב לתוך קערה גדולה ומפזרים קצת מלח על הכרוב. חזור עד שכל הכרוב הוא בקערה ומלוח. (השתמש בשתי קערות במידת הצורך.)
תן לכרוב לשבת במשך 1 1/2 שעות לערבב את זה כל 1/2 שעה.
יש לשטוף את הכרוב שלוש פעמים, לנקז ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח והמים במחבת רוטב קטנה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
הסר מהחום ולתת לו להתקרר.
מערבבים תערובת קמח ואת שאר החומרים, לשמור את הכרוב.
מערבבים את הדייסה לתוך כרוב היטב באמצעות הידיים כדי לוודא כי הוא מכסה את כל הכרוב.1
מניחים את תערובת הכרוב לתוך מיכלים sealable משאיר על סנטימטר של שטח בחלק העליון.1
לאטום את המיכל ולתת להתסיס בטמפרטורת החדר במשך 2-3 ימים.1
מניחים את המיכל במקרר ולתת לתסיסה עוד כמה ימים.