המתכון לחתימת הקימצ'י של חמותה מספר הבישול של קמחי יכול לספק את הכמיהה הקוריאנית שלך בערך 72 שעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, עירית קוריאנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), ו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap).
הוראות
1
חותכים את הכרוב לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע לחצי לאורכו לחתוך את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
2
שכב כל קטע כרוב שטוח, ולאחר מכן רבע לקטעים על 1 אינץ 'רחב על ידי 6 אינץ' ארוך. אם חלק מהעלים רחבים מדי, לחתוך אותם לממדים משוער. בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם המלח ולהניח בצד כדי מלח במשך 1 שעה ו 15 דקות. יש לשטוף את המלח בקערה של מים קרים ולתת את עלי הכרוב לנקז במסננת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את משחת התיבול וצדפות ומערבבים עד מופצים באופן שווה. לארוז בחוזקה לתוך מיכל 2 ליטר, לכסות, ולהניח בצד עד 2 ימים בטמפרטורת החדר. לאחר מכן להעביר את המיכל למקרר. אתה יכול גם לאכול את הקימצ ' י מיד, אבל אני מעדיף את הטעם מיושן מעט, מותסס. כפי שהוא מותסס, כרוב יתרחב, כדי להיות בטוח למקם את הצנצנת על צלחת או בקערה כדי לתפוס את הצפה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.