קנדי צהוב לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר
קנדי צהוב לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 153 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סלרי, טימין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: איטיים לבישול צהוב לפצל מרק אפונה עם בייקון קנדי, מרק אפונה צרפתי-קנדי, ו בייקון קנדי פיצול אפונה & מרק עדשים (סיר חרס).
הוראות
מקום אפונה מפוצלת, עצם חזיר, גזר, בצל, סלרי, טימין, עלה דפנה, מלח ופלפל לתוך סיר גדול; יוצקים במים. מביאים תערובת לרתיחה ולרתוח כל קצף עם כף. להפחית את החום; מניחים מכסה על הסיר מעט אג ' ר כדי לאפשר קצת אידוי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה רכה מרק עבה, על 3 שעות.
הסר עצם חזיר מן המרק; להפשיט בשר מעצם חזיר, לקצוץ בשר, ולהחזיר אותו לסיר.