קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות25
מגזין

קנדי צהוב לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר

קנדי צהוב לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר
קנדי צהוב לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 153 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סלרי, טימין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: איטיים לבישול צהוב לפצל מרק אפונה עם בייקון קנדי, מרק אפונה צרפתי-קנדי, ו בייקון קנדי פיצול אפונה & מרק עדשים (סיר חרס).

הוראות

1
מקום אפונה מפוצלת, עצם חזיר, גזר, בצל, סלרי, טימין, עלה דפנה, מלח ופלפל לתוך סיר גדול; יוצקים במים. מביאים תערובת לרתיחה ולרתוח כל קצף עם כף. להפחית את החום; מניחים מכסה על הסיר מעט אג ' ר כדי לאפשר קצת אידוי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה רכה מרק עבה, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עצם חזירעצם חזיר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר עצם חזיר מן המרק; להפשיט בשר מעצם חזיר, לקצוץ בשר, ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף