קנזס סיטי צלעות מעושנות ומתוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קנזס סיטי מתוק-ו-מעושן צלעות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 1112 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימונים, מותג מסחרי, spareribs, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סוכריות שוקולד המותג של M & M אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאה ללא גלוטן (אפשרות לימון) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סוויט אנד סמוקי קנזס סיטי צלעות, צלעות ברביקיו קנזס סיטי, ו צלעות בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך כל צלעות או שהקצב שלך יעשה את זה בשבילך.
מניחים את הצלעות במחבת צלייה גדולה שלא מגיבה.
שפוך את הסיידר על הצלעות. לסחוט את המיץ מן הלימונים על הצלעות, לתפוס את הזרעים עם האצבעות. להפוך את הצלעות כמה זמן מעיל בכל רחבי עם מרינדה. אם תרצה, תן לצלעות להשרות במקרר, מכוסה, במשך 4 עד 6 שעות, פונה מספר פעמים.
מסננים את הצלעות ומכתים יבש עם מגבות נייר.
מפזרים 1/2 כוס לשפשף משני צדי הצלעות, לטפוח אותו על הבשר עם האצבעות.
תן לצלעות לעמוד במקרר, מכוסה, במשך 1 עד 2 שעות.
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש בינוני. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולחמם מראש גבוה עד שאתה רואה עשן, ואז להפחית את החום בינוני.
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות פחם, לזרוק 1 כוס שבבי עץ על הגחלים.
מניחים את הצלעות במרכז השבכה החמה, הרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את הצלעות במשך 2 עד 3 שעות. לאחר 30 דקות, לרסס את הצלעות עם סיידר תפוחים ולהמשיך לרסס כל חצי שעה עד מוכן מברשת עם הרוטב. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 12 גחלים טריים 1/2 כוס שבבי עץ בצד לאחר כל שעה.
מברשת קלות את הצלעות עם 1 כוס של הרוטב 20 דקות לפני הצלעות נעשות. כאשר הצלעות מבושלות באופן מלא, הבשר יהיה התכווץ בחזרה מן העצמות על 1/4 אינץ', והבשר יהיה רך מספיק כדי לקרוע לגזרים עם האצבעות שלך. אבל לא לבשל יתר על המידה; הצלעות צריך קצת ללעוס אותם. אם הצלעות מתחילות להתייבש, לעטוף אותם בנייר אלומיניום לשעה האחרונה של בישול.
להעביר את הצלעות לצלחות או מגש.
מפזרים את הצלעות עם לשפשף הנותרים מברשת קלות שוב עם רוטב ברביקיו.
תן את שאר הצלעות לכמה דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב ברביקיו שנותר בצד.
אתה יכול גם לבשל את הצלעות במעשן. עשן אותם במשך 4 עד 5 שעות ב 107°
זוהי דרך נפלאה להכין צלעות אחורי תינוק. במקרה זה, תצטרך לאפשר 1 עד 1 1/2 שעות לצלייה עקיפה או 2 עד 3 שעות לבישול במעשן.
קטע מתוך איך לגריל (Workman) זכויות יוצרים 2001 על ידי סטיבן Raichlen