קנטקי בראון החם
קנטקי בראון החם עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. אם יש לך קמח, פלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קנטקי בראון החם, קנטקי בראון החם, ו קנטקי בראון חם Ww (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, להמס חמאה בסיר בינוני.
מוסיפים קמח, מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, פלפל, ומלח, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב.
מניחים על חום בינוני; לבשל עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.
כדי להכין כריכים, פרוסות טורקיה שכבת באופן שווה על פרוסות טוסט; לשפוך רוטב באופן שווה על טורקיה, ומפזרים באופן שווה עם פפריקה. למעלה עם בייקון, ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים חמים עם עגבניות טריזים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5