קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קנלוני אל רדיקיו

קנלוני אל רדיקיו
קנלוני אל רדיקיו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אצווה פסטה ביצה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Cannelloni (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים כדי לצפות אותם בשמן. Sauté, ערבוב מעת לעת, במשך 7 עד 8 דקות, או עד שאלוט הם רכים ושקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הרדיקיו ומפזרים מלח 1 כפית וטחינה נדיבה של פלפל. מכסים את המחבת, מעלים את החום לגובה בינוני, ומבשלים את הרדיקיו במשך כ 8 דקות, או עד שנבל. לחשוף את המחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק את radicchio. מבשלים עוד דקה או שתיים, או עד radicchio הוא סגול-חום, נבול, ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום ולתת רדיקיו מגניב לטמפרטורת החדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר קומץ של רדיקיו והניח אותו בצד כדי לקשט את cannelloni.In קערה גדולה, לעבוד ריקוטה עם מזלג עד שהוא שמנת. מקפלים פנימה את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רדיקיו.רדיקיו.
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הרדיקיו במחבת לתערובת הגבינה ומקפלים כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים מפת שולחן נקייה או כמה צלחת נקייה / מגבות תה על משטח נקי ושטוח ליד התנור. הכינו את הפסטה הלא מבושלת, את בשמל, ואת מילוי גבינת הרדיקיו.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
8
מניחים קערה גדולה מלאה במי קרח ליד התנור לטבילה קצרה את אטריות לזניה מבושלות כדי להסיר עודף עמילן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מחממים את התנור ל 375°f / 190°C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעיל קל שני 8-by-12-in/20-by-30½-cm אפייה מנות עם החמאה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה 4 או 5 אטריות לזניה, דואג לא קהל הסיר. מרתיחים את הפסטה במשך כ 1 דקה; פסטה טרייה מבשלת במהירות ואת אטריות לזניה צריך להיות מעט underdone. השתמש רחפן גדול כדי להסיר את האטריות לזניה מן הסיר בעדינות לטבול אותם בקערת מי קרח. השתמש skimmer כדי להסיר את האטריות; לתת להם לטפטף ולאחר מכן להפיץ אותם על מפת השולחן. המשך לבשל, להתקרר, ולפרוש את האטריות לזניה עד שבישלת וקיררת את כולם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מורחים שכבה עבה של רוטב בשמל (כ 3/4 כוס/180 מ " ל לצלחת) בתחתית כל צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מניחים מלבן לזניה על משטח עבודה נקי. כפית על 2 כף של רדיקיו - גבינה מילוי על המרכז, ולפרוס אותו עם החלק האחורי של הכף, משאיר גבול מסביב.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מגלגלים את המלבן פסטה, סגנון סיגר, ומניחים אותו, בצד התפר למטה, באחד הכלים אפייה מוכן. המשך למלא ולגלגל את הקנלוני, סידור 10 קנלוני בכל מנה.מחלקים את בשמל שנותר בין 2 מנות אפייה, להפיץ אותו על קנלוני מלא. הסתירו קצת מהקנדיקיו השמורים למעלה בגושים לא אחידים.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
רדיקיו.רדיקיו.
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
מפזרים את גבינת פרמזן ולאחר מכן אגוזי מלך (אם משתמשים) על קנלוני. מכסים את הכלים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
אופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד רוטב בשמל והגבינה הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מגישים את הקנלוני חם מהתנור.פשט: מילוי רדיקיו עשוי להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים. ניתן להחליף את האטריות הטריות בקנלוני יבש או בלזניה מיובשות. בצע את הוראות היצרן לבישול.אם אתה לא רוצה לעשות בצק פסטה תוצרת בית ולמתוח אותו לסדינים, אתה יכול להחליף סדינים פסטה ביצה טרי קנה חנות, זמין בחנויות מזון גורמה, חנויות מזון איטלקיות, וסופרמרקטים מצוידים היטב, ולחתוך אותם לנודלס לזניה. 
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצק פסטהבצק פסטה
CannelloniCannelloni
רדיקיו.רדיקיו.
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן