קנקן בלאדי מרי
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קנקן של בלאדי מרי מיקס, בלאדי מרי, ו בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מיץ הסיד, זרעי סלרי, חזרת בקנקן. מערבבים את התערובת עם קצה כף עץ כדי למזג ולשבור את זרעי הסלרי.
יוצקים את מיץ העגבניות, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד כדי לשלב.
מחלקים את הוודקה בין 6 כוסות גבוהות, מקורר מלא קרח. ממלאים את המשקפיים עם תערובת בלאדי מרי, מקל סלרי ומלפפון ומקשטים עם כוסברה. תן בלאדי מרי טוב מערבבים ומגישים.