קס דייהעוף עם סלסה תירס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קסדייה עוף עם סלסאן תירס קלוי. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ ליים, חזה עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: ק סדייהתירס קלויות עם סלסה Tomatillo, קסדייה פטריות עם סלסה עגבניות ותירס, ו קסדייה שעועית שחורה עם סלסה תירס.
הוראות
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס; מבשלים 5 דקות, ערבוב עד חרוך קלות.
הסר מהחום; לנגב מחבת נקי.
מערבבים תירס, סלסה, כוסברה, ו 2 כפות מיץ ליים בקערה.
מניחים עוף בקערה בינונית.
מוסיפים 1 מיץ ליים כף, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל; מערבבים היטב ומניחים בצד.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 דקות או עד שהוא מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום במהלך 30 השניות האחרונות של בישול.
להעביר עוף לצלחת; לנגב מחבת נקי.
לעטוף טורטיות במגבת נייר; מיקרוגל על גבוה על 15 שניות או עד חם.
מפזרים 2 כפות גבינה מעל מחצית מכל טורטייה; העליון כל אחד עם עוף 2 כפות סלסה. מקפלים טורטיות במחצית; מברשת צמרות עם השמן שנותר; מפזרים מלח, אם תרצה בכך.
מחבת חום מעל חום בינוני-נמוך.
הוסף 2 quesadillas, צד משומן למטה, לחיצה על לשטח. לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה. הפוך; לבשל 45 שניות ולהעביר ללוח חיתוך. חזור על הליך עם quesadillas הנותרים.
חותכים קווסאדיות לתוך פלחי; לשרת חם עם סלסה הנותרים.