קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

קסדייה מנגו ציפוטלה קאובוי

קסדייה מנגו ציפוטלה קאובוי
וזה מצוין. מתכונים דומים: קסדייה תירס ושעועית מוארות עם סלסה אבוקדו-מנגו-צ'יפוטלה (צמחוני/טבעוני), קסדיות בוקרים, ו קסדייה קאובוי גביני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מסדרים את הפלפלים על הגריל החם, הופכים אותם כאשר העור הוא חרוך שלפוחיות, וכל הצדדים כבר קלויים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את הפלפלים לקערה ולהניח בצד כדי להתקרר. לגרד את העור מתקלף מן צ ' יילס וקוביות. גריל את הבצל הירוק באותו אופן עד חרוך קלות ונבול.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
הסר אותם מן הגריל ללוח חיתוך דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים את הצ ' ילי, הבצל והגבינות המגורסות לקערה בינונית ומערבבים היטב. שים 1 טורטייה על גבי comal מתובל היטב ולהפיץ אותו עם חלק מתערובת הגבינה. למעלה עם כמה Chipotle פיקו דה גאלו ולכסות עם טורטייה שנייה. לאחר כ 2 דקות בזהירות להעיף טוסט בצד השני, על 2 עד 3 דקות. הטורטיות צריכות להיות בצבע חום זהוב והגבינה צריכה להיות מותכת היטב. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
חותכים את הקסדיות לרבעים עבור מנות בודדות או לשמונים למתאבנים.
8
מערבבים את כל החומרים בקערת זכוכית ומערבבים היטב. עדיף לתת לזה לעמוד לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
מסננים את סלסה של נוזל עודף ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.