מוסיפים את הצ ' ילי, הבצל והגבינות המגורסות לקערה בינונית ומערבבים היטב. שים 1 טורטייה על גבי comal מתובל היטב ולהפיץ אותו עם חלק מתערובת הגבינה. למעלה עם כמה Chipotle פיקו דה גאלו ולכסות עם טורטייה שנייה. לאחר כ 2 דקות בזהירות להעיף טוסט בצד השני, על 2 עד 3 דקות. הטורטיות צריכות להיות בצבע חום זהוב והגבינה צריכה להיות מותכת היטב. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.