קערת אטריות פיקנטית עם בשר ומנגו
גשו לסופר וקנו מנגו, רוטב דגים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. מתכונים דומים: מנגו וחצילים תאילנדים קערת אטריות סובה, שרימפס חריף קערת אטריות, ו קערת אטריות בשר.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון גרידה, רוטב סויה, פתיתי צ ' ילי, רוטב דגים, ודבש. הניחו בצד 3 כפות להלבשה אטריות במיכל אטום לאוויר ושומרים במקרר למשך הלילה.
מניחים סטייק בצלחת רדודה; יוצקים מעל הנותרים רוטב סויה סיד ולהפוך סטייק למעיל.
בואו להשרות 20 דקות בטמפרטורת החדר, הפיכת סטייק מדי פעם.
להרתיח אטריות במים מלוחים עד במכרז על פי הוראות החבילה, על 10 דקות.
להעביר לקערה ולזרוק עם 1 כפית שמן קנולה. תניח בצד.
מברשת ברזל יצוק מחבת גריל עם שמן קנולה שנותר וחום על חום גבוה עד השמן מנצנץ.
הסר פרוסות סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה, גריל מעל חום גבוה עד השחמה וקרמל קלות משני הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מטילים בשר בקר עם אטריות, מנגו ופלפלים עם בוטנים ובזיליקום תאילנדי. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. כדי להרכיב למחרת בבוקר, לזרוק קערת אטריות עם רוטב שמור עד מצופה היטב לארוז במיכל אטום ללכת.