קערת בשר חזיר ניו אינגלנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד חזיר קערה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? יש מתכון ראשוני זה 351 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, שיני שום, בורבון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קערת אטריות חזיר ברביקיו, קערת בשר חזיר קריבי, ו קערת בשר חזיר ואורז.
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בשקית ניילון גדולה zip-top. חותם ומרינדה במקרר 4 עד 24 שעות, הופך את התיק מדי פעם.
הסר חזיר משקית, הזמנת מרינדה.
מבשלים חתיכות בייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד בייקון הוא פריך.
תסיר את הבייקון מהמחבת, תזמין שאריות בייקון במחבת, ותניח בצד בייקון.
מוסיפים חצי חזיר לטפטופי בייקון במחבת; לטפטף 5 דקות, ולהסיר חזיר מחבת. חזור על הליך עם בשר חזיר שנותר.
מוסיפים בצל פרוס כרישה למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות.
מוסיפים את המרינדה השמורה, חזיר, בטטה, מים ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בייקון מבושל ותרד, ומבשלים 1 דקה.
מניחים פסטה לתוך כל 6 קערות גדולות, העליון עם תערובת מרק, גבינה, בצל ירוק.