קערת הדר שמנת
והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם ציפוי קצפת מגניב, ג'לי בטעם לימון ג' לטין, סעיפים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טחינה-קערת דוחן הדר, קערת סלמון ואורז הדר, ו קערת פירות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה לפחות 2 דקות עד מומס לחלוטין.
הסר 3/4 כוס הג ' לטין; מניחים בקערה בינונית. תניח בצד. מקררים נשאר ג ' לטין עד מעובה מעט.
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות פירות.
יוצקים לתוך קערת הגשה. להכניס למקרר עד סט אבל לא המשרד.
מניחים קערה בינונית של ג ' לטין נמדד בקערה גדולה יותר של מי קרח; מערבבים עד מעובה מעט. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד כמעט הוכפל בנפח. כפית מעל שכבת ג ' לטין בקערה הגשה. מקררים 4 שעות או עד המשרד.
מקשטים עם פירות נוספים ועלי נענע טריים, אם תרצה בכך.