קפונטה ירקות איטלקי
Caponata ירקות איטלקי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 85 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שמן זית, חצילים, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קפונטה ירקות, קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה, ו עוגת ירקות איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך גבעולי שומר. לקצץ עלים חיצוניים קשים מן הנורה שומר.
נחתוך את הנורה לחצי דרך הבסיס.
חותכים את הליבה בצורת פירמידה קטנה מכל מחצית; להשליך.
מניחים שומר cored לחתוך צדדים למטה; לחתוך לרוחב לתוך 4 פרוסות עבות.
חותכים פרוסות לקוביות. תניח בצד.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שומר, חצילים, והבא 4 מרכיבים; לטגן 10 דקות.
מוסיפים עגבניות ו -6 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 13 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ בלסמי.
קאפונטה (kap-oh-NAH-tah) היא מנה המבוססת על חצילים שניתן להגיש לצד עוף, חזיר או דגים, או כמו antipasto או תבלין. למרות שלעתים קרובות מוגש בטמפרטורת החדר, זה גם טוב מוגש חם או צונן.