קפליני לימון-פלפל
Capellini לימון-פלפל דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל גס, גרידת לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לימון קפליני של אינה עם קוויאר, לימון קפליני עם קוויאר, ו לחמניות עוף אספרגוס לימון עם Capellini (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים על להרתיח עבור פסטה.
במחבת גדולה משלבים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מוסיפים שום, פלפל וגרידת לימון.
מים מלוחים כאשר הוא רותח ואז לבשל capellini אל דנטה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מצקת של מי בישול לחמאת פלפל לימון ומערבבים במיץ לימון.
מסננים פסטה וזורקים עם חמאת לימון-פלפל ומלח, לפי הטעם.
מוסיפים את הבזיליקום לפסטה ומגישים חבילה קטנה לצד המנה העיקרית או משמשים כמנה ראשונה עדינה.