קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פלאן

פלאן
פלאן יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 522 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, חלמונים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרמל: יש מוכן עובש פלאן עגול 2 ליטר ומחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
שלב 1 כוס הסוכר ו 2 כפות מים בסיר או במחבת עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
3
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל להמיס. לסובב את המחבת על החום עד הסירופ כהה לצבע ענבר בינוני, על 10 דקות; לא לערבב עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום ומיד להוסיף את מיץ לימון, לסובב את המחבת שוב לשלב, ולאחר מכן לשפוך לתוך עובש פלאן. הטה את המנה כך הקרמל באופן שווה מעילה את התחתונה קצת את הצדדים, מקום במחבת הצלייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות F, מביאים קומקום מים לרתיחה עבור אמבט המים ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים את השמנת, הקינמון והוניל בסיר קטן מעל להבה בינונית-נמוכה. להביא את הקרם לרתיחה קצרה, ערבוב מדי פעם. הקפידו לא לתת את השמנת לבוא לרתיחה מלאה כדי למנוע ממנו נשפך.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
בקערה גדולה, שמנת יחד את כל הביצים והחלמונים עם הנותרים 1/2 כוס סוכר; להוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
להקציף עד התערובת היא צהוב חיוור ועבה. מזג את תערובת הביצים על ידי לטאטא בהדרגה בתערובת שמנת חמה; לא להוסיף אותו מהר מדי או את הביצים יבשלו. להעביר את התערובת דרך מסננת לתוך כוס מדידה גדולה כדי להבטיח כי פלאן יהיה חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
מסננתמסננת
9
יוצקים את פודינג לתוך עובש מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פודינגפודינג
10
כדי ליצור את אמבט המים: יוצקים את המים החמים (לא רותחים) למחבת הצלייה לבוא באמצע הצד של התבנית; להיזהר לא לקבל מים לתוך פודינג. בזהירות להעביר את המדף תנור באמצע, ואופים במשך 30 עד 45 דקות, עד פודינג הוא בקושי להגדיר ופשוט מתנועע מעט.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
11
בואו פלאן להתקרר באמבט המים, ואז לקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
כאשר אתה מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב החלק הפנימי של התבנית כדי לשחרר את פלאן.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
מניחים צלחת קינוח על גבי פלאן ולהפוך פופ אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ