קצוץ כבד המקוי האמיתי
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? כבד קצוץ ה-Mcoy האמיתי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 82 גרם חלבון, 35 גרם שומן ובסך הכל 777 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו כבד בקר, מלח, שמן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90%, וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כבד קצוץ, כבד קצוץ וכבד קצוץ.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים פעם אחת קר.
מחממים את הפטם של התנור ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום.
מצפים כבדי בקר ועוף ב-2 כפות שמן תירס ואז מפזרים כבדים על נייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש עד להשחמה בחלק העליון, 8 עד 10 דקות. הופכים את הכבדים וממשיכים לצלות עד שהכבדים כבר לא ורודים במרכז והמיצים מתבהרים, כ-5 דקות.
מניחים כבדים בקערה ומצננים במקרר.
מחממים 2 כפות שומן עוף ו-2 כפות שמן תירס במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-10 דקות. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבצל רך מאוד וחום כהה, 15 עד 20 דקות נוספות.
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד לצינון.
קוצצים דק את כבדי הבקר והעוף המצוננים, הבצל הצונן והביצים הקשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים פנימה את 1 הכף הנותרת של שומן העוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד להגשה.