קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות96
מגזין

קצוץ כבד המקוי האמיתי

קצוץ כבד המקוי האמיתי
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? כבד קצוץ ה-Mcoy האמיתי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 82 גרם חלבון, 35 גרם שומן ובסך הכל 777 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו כבד בקר, מלח, שמן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90%, וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כבד קצוץ, כבד קצוץ וכבד קצוץ.

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אונקיות. טיה מריה1/2 אונקיות. טיה מריה
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
2
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים פעם אחת קר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אונקיות. טיה מריה1/2 אונקיות. טיה מריה
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
3
מחממים את הפטם של התנור ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
4
מצפים כבדי בקר ועוף ב-2 כפות שמן תירס ואז מפזרים כבדים על נייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש עד להשחמה בחלק העליון, 8 עד 10 דקות. הופכים את הכבדים וממשיכים לצלות עד שהכבדים כבר לא ורודים במרכז והמיצים מתבהרים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
שמן תירסשמן תירס
1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
מקרונים לא חתוכיםמקרונים לא חתוכים
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
5
מניחים כבדים בקערה ומצננים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
6
מחממים 2 כפות שומן עוף ו-2 כפות שמן תירס במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-10 דקות. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבצל רך מאוד וחום כהה, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
שמן תירסשמן תירס
Kefalotyri או Kasseri, מגוררKefalotyri או Kasseri, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
7
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
Kefalotyri או Kasseri, מגוררKefalotyri או Kasseri, מגורר
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
8
קוצצים דק את כבדי הבקר והעוף המצוננים, הבצל הצונן והביצים הקשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים פנימה את 1 הכף הנותרת של שומן העוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
כבד עוףכבד עוף
שומן עוףשומן עוף
Kefalotyri או Kasseri, מגוררKefalotyri או Kasseri, מגורר
מקרונים לא חתוכיםמקרונים לא חתוכים
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים