קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
קציץ בשר איטלקי לוקח בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-89 גרם חלבון, 101 גרם שומן ובסך הכל 1471 קלוריות. תמורת 5.22$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1253 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 97%. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי וקציץ בשר איטלקי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול
3
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית ומוסיפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
ועוד עבור נייר הפרגמנטועוד עבור נייר הפרגמנט
3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
4
מטגנים דקה אחת ואז מוסיפים את הפלפלים והבצל ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פלפל אדום חתוך לקוביות2 כוסות פלפל אדום חתוך לקוביות
אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
5
לתת להתקרר.
6
טורפים יחד את הבזיליקום, הפטרוזיליה והביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
2-1/4 כוסות שמנת חמוצה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת חמוצה, מחולקת
7
מערבבים את הפרמזן ופירורי הלחם בקערה קטנה נוספת. שלבו היטב את הבשר, עשבי התיבול והביצים, פרמזן ופירורי לחם, הווסטרשייר, חומץ ו-2 כפות שמן זית הנותרות יחד בקערה גדולה בעזרת הידיים, תוך הקפדה לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס רוטב פלפל חריף2/3 כוס רוטב פלפל חריף
גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דקגבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
ועוד עבור נייר הפרגמנטועוד עבור נייר הפרגמנט
מעטפת פאי 9 אינץ', אפויהמעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה
6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
ציוד שתשתמש בו
2-1/4 כוסות שמנת חמוצה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת חמוצה, מחולקת
8
אורזים את תערובת הבשר לתבנית משומנת, אם אין ברשותכם תבנית לחם יוצרים את תערובת הבשר לצורת כיכר על תבנית תנור משומנת או תבנית אפייה. משטחים את המרינרה ומקפידים להתפזר בצורה אחידה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכותבצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול
9
אופים כ-50 עד 60 דקות או עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות F באמצע קציצת הבשר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול
10
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Dama Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.