קציץ בשר בסגנון ביתי
אם יש לך ביצים, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. נסו קציץ בשר איטלקי בסגנון ביתי, קציץ בשר קלאסי לבישול איטי בסגנון ביתי, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום. לרסס את נייר הכסף עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה גדולה, לשלב את צ 'אק, קרקרים, סלרי, בצל,רוטב ווסטרשייר,2 כפות של חרדל דיז' ון, פטרוזיליה, 1 כפית כל אחד מלח ופלפל, הביצים וחצי פחית של רסק עגבניות, ומערבבים יחד עד רק בשילוב.
מניחים את הלחם הלבן על תחתית תבנית אפייה ומניחים את תערובת הבשר למעלה. לעצב את התערובת לתוך כיכר 12 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום ומיץ לימון עם רסק עגבניות הנותרים, חרדל דיז ' ון ומלח ופלפל.
מורחים את התערובת על קציץ הבשר והאוהל בנייר אלומיניום.
אופים עד מדחום בשר רושם 165 מעלות F, על 50 דקות.
הסר את רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.
תן לקציץ הבשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה אם תרצה.