קציץ בשר בצל אדום
קציץ בשר בצל אדום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 269 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קטשופ, פטרוזיליה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר בצל, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רק במכרז, על 6 דקות.
העברת תערובת בצל לקערה גדולה.
להוסיף 1/2 כוס קטשופ וכל שאר החומרים; לערבב רק עד מעורבב. תערובת צורה לתוך כיכר 9x4 אינץ ' על תבנית אפייה גדולה; להפיץ נשאר קטשופ 1/2 כוס מעל הצדדים.
אופים קציץ בשר עד מדחום מוכנס למרכז רושם 71°, על 1 שעה.