קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הביצה, הקטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את הקישואים, פלפלים, רסק שום ו 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות כמעט רכים, כ-5 דקות. להפריש להתקרר.
לטאטא את הביצה ועשבי תיבול טריים בקערה גדולה.
מוסיפים את טורקיה, panko, גבינה מגוררת, 1/2 כוס קטשופ, 2 כפות חומץ בלסמי ואת הירקות המקוררים; לערבב עד רק בשילוב.
לחץ בעדינות על התערובת לתוך מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
לטאטא את שארית 1/4 כוס קטשופ, 1/4 כוס חומץ בלסמי ו 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום בקערה קטנה; מברשת את התערובת על כל כיכר.
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.