קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי

קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הביצה, הקטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את הקישואים, פלפלים, רסק שום ו 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות כמעט רכים, כ-5 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
לטאטא את הביצה ועשבי תיבול טריים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את טורקיה, panko, גבינה מגוררת, 1/2 כוס קטשופ, 2 כפות חומץ בלסמי ואת הירקות המקוררים; לערבב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
6
לחץ בעדינות על התערובת לתוך מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
לטאטא את שארית 1/4 כוס קטשופ, 1/4 כוס חומץ בלסמי ו 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום בקערה קטנה; מברשת את התערובת על כל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
10
צילום: Con Poulos