קציץ בשר ללא רוטב פטריות
גשו לסופר וקנו את פתיתי צ'ילה, שמנת כבדה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קציץ בשר עם רוטב פטריות, כריכי "קציץ בשר" ללא בשר, ו יום שני ללא בשר: חביתות כבש ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור כיכר: על מבער גז או תחת מטאטא חשמלי, לחרוך את החצילים עד העור הוא שחור, מפנה לפי הצורך לבשל את כל הצדדים באופן שווה. לעטוף בנייר כסף ולהניח בצד קיטור במשך 20 דקות.
הסר מהסכל בעדינות לצחצח את העור או לשטוף מתחת למים חמים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
דופק את האגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק.
מעבירים לקערה גדולה. דופק את החצילים, טופו, ופטריות לחתיכות קטנות.
הוסף תערובת לאגוזי המלך יחד עם שאר מרכיבי כיכר.
מערבבים יחד עד בשילוב שווה.
להעביר את התערובת לתוך מחבת 1 1/2 ליטר או תבשיל קדרה ואופים במשך 1 שעה.
עבור הרוטב: להמס את החמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות. פטריות העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. לפזר את הקמח על הפטריות ומערבבים עד השחמה קלה, על 1 דקה.
מוסיפים את marsala ואת המרק ומביאים לרתיחה, בישול עד מעובה, על 2 דקות.
מוסיפים את השמנת ועלי הקורנית הטריים ומתבלים במלח ופלפל.
Unmold כיכר בשר, פרוסה, ומגישים עם רוטב פטריות.