אם יש לכם לימון גרידת, קאיין, תערובת בשר מאסטרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° ערפל 9 על 13 אינץ מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים תערובת בשר בקערה גדולה; מוסיפים קינמון, זנגביל, כורכום, כמון וקיין, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות עם האצבעות. צור בשר לתוך כיכר 5 על 7 אינץ ' ולהעביר למחבת משומנת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים כיכר 30 דקות; יוצקים 1/2 מרק כוס למחבת. המשך לאפות עד מדחום בשר מוכנס למרכז קורא 71°, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר קציץ בשר למגש, אוהל עם נייר ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
יוצקים מרק לתוך סיר; מוסיפים עגבניות וצימוקים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ -10 דקות. מערבבים בגוון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה