קציץ בשר פטריות עוף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, חלב חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד את דגני הסובין ואת חלב החמאה בקערה, ומניחים בצד כדי לרכך. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הפטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מן הפטריות התאדה. מערבבים ברוזמרין, טימין, וקטשופ; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
דגני קריפיקס, מרוסקים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
סובין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חזה העוף ובשר הירך, ביצים ופירורי לחם עד לשלב יסודי, ואז מערבבים קלות בתערובת הפטרוזיליה, החמאה-תערובת דגנים ותערובת פטריות. לטפוח את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
(קיבלר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כיכר כבר לא ורוד במרכז, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.