קציץ בשר קלאסי חדש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם בצל, פטריות כפתור, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והפטריות ומבשלים עד שהנוזל מתאדה והפטריות מתחילות להשחים כ-8 דקות. מערבבים את הגזר, רסק עגבניות, טימין ושום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פטריות
גזר
שום
בצל
טימין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בקערה גדולה לשלב את הבשר, שיבולת שועל, ביצים, רוטב ווסטרשייר, תערובת פטריות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
פטריות
בקר
ביצה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לערבב עד רק בשילוב טוב.
6
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ 'וצורה לתוך כיכר על 5 אינץ' רחב 2 אינץ ' גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
בקערה קטנה מקציפים את רוטב העגבניות, המולסה והחרדל ושופכים על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מולסה
חרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מבשלים את קציץ הבשר עד מדחום בשר רושם 160 מעלות, על 55-60 דקות.