קציץ בשר תרד ואורן אגוזים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, קציץ בשר בסגנון קוב, סלט תרד עם רוטב דיז'ון, ו כיכר יין אדום עם צנוברים ותאנים (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת להפיץ במחבת כיכר ungreased, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ', או צורה לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז כיכר.
אופים חשפו 1 עד 1 1/4 שעות או עד מדחום קורא 71° (170°F אם חזיר הקרקע משמש).
בואו לעמוד 5 דקות; להסיר מחבת.