זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, קציץ בשר בסגנון קוב, סלט תרד עם רוטב דיז'ון, ו כיכר יין אדום עם צנוברים ותאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את כל החומרים.
3
תערובת להפיץ במחבת כיכר ungreased, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ', או צורה לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.