קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם

קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם
קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בצל ותערובת מתכון, מים, ביצה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים היטב את הבשר, מרק עגבניות 1/2 כוס, תערובת מרק בצל, פירורי לחם וביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מרק עגבניותמרק עגבניות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את התערובת לתוך תבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ ' ובצורה יציבה לתוך כיכר 4 אינץ 8 x.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים ב 350 מעלות F. במשך 1 שעה 15 דקות או עד קציץ הבשר מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
תן לקציץ הבשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
5
חום 2 כפות טפטוף מחבת, מרק עגבניות שנותר ומים בסיר 1 ליטר על חום בינוני עד התערובת חמה מבעבעת, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים את תערובת המרק עם קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות